Sve što sam prešutjela – 25th of June 2017 in 21:00

June 8th, 2017 // Performances 2017

FB_IMG_1496403694227 Priča o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri – koja priča svoj život na sceni kroz oči osobe „izvan scene“. Pričajući o svojoj prošlosti i svom životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti po raznim temama današnjice s glavnom junakinjom.

Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom. Tekst je napisala sama Mia Begović, a uz pomoć kolegice, također vrsne glumice, Anite Matić Delić, dogodila se sjajna monodrama Sve što sam prešutjela. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč i usprkos svemu, Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, svoje uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Predstava je namijenjena prvenstveno publici u Republici Hrvatskoj (cca 30 predstava tijekom 2017.g), ali planiramo i gostovanja u kazalištima BiH (Matica iseljenika Hrvatske iz Mostara), Srbiji, Crnoj Gori, zapadnoj EU, Americi, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu i svim zemljama svijeta gdje žive naši iseljenici. Plan je održati 5 predstava svaki mjesec.

Dio prihoda od prodanih ulaznica namijenjen je Udruzi Europa Donna Hrvatska, za borbu protiv raka dojke u žena.

Comments are closed.