Uvodnik predsjednika Uprave Plave Lagune

04.05.2023 // news

Dragan PujasPoštovane dame i gospodo, dragi posjetitelji Međunarodnog festivala komornog teatra Zlatni Lav,

Veliko je zadovoljstvo tradicionalno biti prijatelj i sponzor Zlatnog Lava. U Umag se tako krajem svakog lipnja donese dašak visoke kulture, koja iz godine u godinu privlači sve više publike. Drago nam je da Umag tako postaje centar komornog teatra u ovom dijelu Europe te privlači predstave i gledatelje i iz susjednih nam zemalja.
Plava Laguna je kompanija koja odgovorno posluje u svim destinacijama u kojima djeluje te podupire između ostalog i projekte s područja kulture kako bi naši sugrađani mogli uživati i u drugačijim vidovima zabave.

Međunarodni festival komornog teatra Zlatni Lav predvodnik je kulture na ovim područjima te vjerujem kako će još godinama uz veliki entuzijazam i trud organizatora i dalje privlačiti publiku u naš grad.

Svim posjetiteljima predstava želimo da se ugodno osjećaju u Umagu, da uživaju u onome što su organizatori za sve nas pripremili te da im Umag ostane u lijepoj uspomeni.
Plava Laguna u svojim objektima pruža vrhunsku uslugu koja je naš standard 24 sata na dan. A svi naši gosti su VIP gosti bez obzira da li su odsjeli u objektima s dvije ili s pet zvjezdica.
Pozivamo Vas da budete i naši gosti u objektima Plave Lagune!

Dragan Pujas
Predsjednik Uprave Plava Laguna

Komentari su zatvoreni