Ezopove basne II. Klasa Damira Zlatara Freya – Dramski Studio Umag – Umago

03.04.2024 // news, Top news

image0

Nakon uspješnih gostovanja predstave “Svinje” u Puli i Novigradu, vlastite produkcije I. Klase Damira Zlatara Freya – Dramskog studija Umag – Umago, s ponosom najavljujemo daljnje aktivnosti našeg studija. Pozivamo vas da nam se pridružite izvedbama dramske igre Ezopovih basni II. Klase Damira Zlatara Freya – Dramskog Studija Umag – Umago.

Naša predanost društveno korisnom radu odražava se kroz izvođenje dramskih procesa – dramske igre Ezopovih basni, prilagođene svakoj od ustanova.

U sklopu ovih aktivnosti, glumci Dramskog studija Umag izvodit će različite Ezopove basne kako bi unijeli radost i osmijeh na lica stanovnika Doma za starije Atilio Gamboc Umag, posjetitelja Gradske knjižnice Umag, kao i djece Umaške osnovne škole, te korisnika udruge “Pružam ti ruku”.

Osim što će starijim sugrađanima i njihovim obiteljima donijeti osmijeh na lica, djeca osnovne škole imat će priliku proširiti svoje iskustvo s glumcima i upoznati se s dramskom umjetnošću kroz izvedbe basni, što predstavlja dodatnu vrijednost njihovom pedagoškom školskom učenju.

Datumi Izvedbi:

  • 04.04.2024. u 17:00 – Dom za starije i nemoćne Atilio Gamboc Umag
  • 12.04.2024. u 10:45 – Gradska knjižnica Umag, za djecu Umaške osnovne škole
  • 24.04.2024. u 9:30 – Udruga “Pružam ti ruku” za njihove korisnike i razred osnovne škole koji im dolazi u goste u udrugu.

Ove aktivnosti pokazuju našu predanost društveno korisnom radu i izgradnji bolje zajednice. Smatramo da je ovo ne samo prigoda za promociju dramskog umjetničkog stvaralaštva, već i za poticanje empatije, solidarnosti i inkluzije među našim sugrađanima.

Uz iskrenu zahvalu Gradu Umagu – Umago na podršci našem radu i naporima u ostvarivanju ovih važnih ciljeva, istaknuli bismo da predstojeće akcije ne bi bile moguće bez podrške i suradnje s direktorima ustanova Doma za starije, Gradske knjižnice i udruge “Pružam ti ruku”.

Komentari su zatvoreni